Ga naar de inhoud

Kerstpakketten

Kerstpakket met Vijfheeren Bier? Dat kan! Bekijk het assortiment van onze lokale samenwerkende partners en/of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Pak Het Uit!

Op zoek naar een duurzaam kerstpakket met een betekenisvol verhaal en sociale impact? Pak Het Uit wil samen investeren in waarderen en stelt duurzame kerstpakketten samen met uitsluitend Nederlandse ambachtelijke (streek)producten. De pakketten worden ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en Pak Het Uit doneert per 20 verkochte pakketten een pakket met een waarde van €10,00 aan Voedselbank Nederland. Samen investeren in waarderen.

Kijk op de website voor meer informatie.
www.pakhetuit.nl

MeerMetHout.nl

Sinds 2013 zijn Rianne Lakerveld en haar bedrijf MeerMetHout.nl met groot succes en plezier leverancier van originele, op maat gemaakte kerstpakketten en relatiegeschenken in het Vijfheerenlanden gebied en daarbuiten. Kwaliteit en producten waar je ook echt iets aan hebt, perfect afgestemd op de doelgroep, is elk jaar weer het uitgangspunt voor alle pakketten. De kerstpakketten kunnen in overleg worden samengesteld en uitgebreid worden met een persoonlijke kaart of tegoedbon.

Kijk op de website voor meer informatie.
www.meermethout.nl/kerstpakketten

Kaasboederij Van Rossum

Aan de rand van Vianen, in het buurtschap Helsdingen runt de familie van Rossum een modern melkvee bedrijf met kaasmakerij. Dit familiebedrijf is overgegaan van vader op zoon en de kaasmakerij van moeder op schoondochter. Van de verse melk van hun 100 zwartbonte melkkoeien maken zij op ambachtelijke wijze boerenkaas.

In het teken van Support your Locals heeft Kaasboederij Van Rossum heerlijke, duurzame eindejaarsgeschenken en kerstpakketten samengesteld met producten rechtstreeks van onze boerderij en lokale ondernemers uit Midden Nederland.

Kijk op de website voor meer informatie.
Kerstpakketten – Kaasboerderij Van Rossum Vianen

Vijfheeren Bier Geschenkpakketten

Vijfheeren Bier Geschenkpakketten in verschillende vormen en maten. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.