Meteen naar de inhoud

Kerstpakketten

Kerstpakket met Vijfheeren Bier? Dat kan! Bekijk het assortiment van onze lokale samenwerkende partners en/of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

MeerMetHout.nl

Sinds 2013 zijn Rianne Lakerveld en haar bedrijf meermethout.nl met groot succes en plezier leverancier van originele, op maat gemaakte kerstpakketten en relatiegeschenken in het Vijfheerenlanden gebied en daarbuiten. Kwaliteit en producten waar je ook echt iets aan hebt, perfect afgestemd op de doelgroep, is elk jaar weer het uitgangspunt voor alle pakketten. De kerstpakketten kunnen in overleg worden samengesteld en uitgebreid worden met een persoonlijke kaart of tegoedbon.
Speciaal voor de Vijfheerenbier-liefhebber heeft Rianne alvast een kant en klaar, stoer, bier –borrel pakket samengesteld!

Kijk op de website voor meer informatie.
www.meermethout.nl/kerstpakketten

Pak Het Uit!

Pak Het Uit wilt samen investeren in waarderen en biedt kerstpakketten en relatiegeschenken aan met uitsluitend streekproducten uit de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. Zij zijn na flink wat uren in de voorbereiding in 2019 gestart. Met zijn drieën vormen ze een complementair team wat elkaar aanvult. Dit helpt niet alleen om verantwoordelijkheden te delen, maar met zijn drieën zijn ze ook echt in staat om van idee naar realiteit te gaan.

Kijk op de website voor meer informatie.
www.pakhetuit.nl

Vijfheeren Bier Geschenkpakketten

Vijfheeren Bier Geschenkpakketten in verschillende vormen en maten. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.