Meteen naar de inhoud

Zaterdag 16 september 2023 organiseren Vijfheeren Bier & Oranjevereniging Lexmond het festival voor het hele gezin.
Met een smakelijke line-up aan foodtrucks en bars zorgen we voor heerlijke gerechten en drankjes bij het Vijfheeren Festival. Schuif aan op het grootste terras van de Vijfheerenlanden en geniet volop. Van live muziek tot aan schminken, voor jong en oud. Entree t/m 15 jaar gratis. Entree 16 jaar en ouder is €5,-

Samen genieten van de streek.

LINE-UP FOODTRUCKS & BARS

Rondom het gezellige en sfeervolle middelpunt van tafels, banken en zitjes bevinden zich de foodtrucks en bars. Verschillende soorten bieren van Vijfheeren Bier gaan moeiteloos gepaard met een lekker stuk geroosterd vlees van BBQ. Of wat dacht je van een tapas & pincho’s met een heerlijke wijntje van de Wine Bar. En geen feest zonder oma’s dikke frieten met mayo en een snack, ideaal voor de kids. Na het eten afsluiten met een latte macchiato of een verse muntthee of een nog een lekker ijsje? De barista achter de Coffee & Ice Bar maakt deze graag voor je!

FUN, FUN & FUN

Voor de kids is er ook voldoende vertier en vermaak. Lekker springen op het springkussen en dansen tijdens de Kids Disco (let op het programma). Of lekker onderuit een filmpje kijken in de Kids Bios of jezelf laten schminken en zien we de mooiste creaties voorbijkomen zoals een tijger, unicorn of een glitter tattoo. Of neem je eigen badminton set of kubb werpspel mee! Uiteraard een lekker potje voetballen met vrienden achter het terrein behoort ook tot de mogelijkheden. Ik zeg: “papier, steen of schaar!”

AANGENAME DECIBELLEN

Het festival kenmerkt zich door ‘aangename decibellen’. Het is immers geen dancefestival. Je hoeft je bestelling niet schreeuwend door te geven en bij de picknicktafel kun je gewoon elkaar verstaan, wel zo prettig. Uiteraard is muziek sfeer verhogend en daarom hoor je de gehele dag vrolijke plaatjes op de achtergrond. De livemuziek herken je aan de hits van vroeger en nu, de ‘Ohja’ momentjes en klassieke herkenbare meezingers.

MUNTEN EN GROEPSARRANGEMENTEN

Het festival werkt met munten. Deze zijn verkrijgbaar bij de kassière op het terrein. Een hele munt kost €2,-. Je kunt je munten kopen met cash of pin.

Verschillende foodtrucks en bars bieden arrangementen aan, bijvoorbeeld een bier- of wijnproeverij. Of wat dacht je van een mixed grill plaat voor jou en je vrienden of familie. Bekijk hier de menu’s en groepsarrangementen.

TEKST

Phasellus quis mauris eros. Cras laoreet nisl id dui accumsan finibus. Phasellus tellus magna, convallis id aliquam vel, posuere quis dui. Duis a elit vel dui venenatis malesuada. Integer et risus enim. Nunc congue posuere odio, in eleifend magna egestas a. Suspendisse nec mattis arcu. Suspendisse a elit faucibus, finibus nisi in, imperdiet ante. Aliquam euismod elit nec dolor imperdiet semper. Quisque vitae imperdiet mauris. Duis sem ligula, interdum ut justo vel, malesuada faucibus nisi.